Vaikiškas XXL makiažo ir nagų dekoravimo rinkinys

Akcija -8%Išsiuntimas per 24 valandas

Prekės kodas: ML111062

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje Klaipėdoje

€2417 €2627 su PVM
Sutaupote - €210
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: MalPlay
Prekės duomenys
Amžius Nuo 5 metų
Pakuotės dydis 15 × 8.5 × 21.5 cm
Dydis Kosmetinės dydis: 15 × 23 × 9 cm

Šis žavingas mažosios princesės formos kosmetikos krepšys yra puikus rinkinys mažoms mergaitėms, kurios mėgsta žaisti su makiažu.

Makiažo rinkinys su kosmetine mergaitei. Rinkinyje yra įvairių kosmetikos gaminių, kurie leis jūsų mažajai princesei pasijusti ypatingai ir blizgiai:

Akių šešėliai: rinkinyje yra akių šešėliai, kurie suteiks mažajai princesei subtilaus švytėjimo ir paryškins akis.

Blizgantys akių šešėliai: Be to, rinkinyje yra blizgantys akių šešėliai, kurie sukurs akį traukiantį spindesio ir magijos efektą ant akių vokų.

Skaistalai: Kosmetikos krepšelyje taip pat yra skaistalai, kurie leis jūsų mažajai princesei papuošti skruostus švelniais skaistalais ir atrodyti dar žaviau.

Lūpų dažai: rinkinyje taip pat yra lūpų dažai, kurie leis jūsų mažajai princesei pasijusti tikra dama. Ji gali pasirinkti spalvą, atitinkančią jos stilių ir nuotaiką.

Lūpų blizgesys: Be to, kosmetikos krepšelyje yra lūpų blizgis, kuris suteiks mažosios princesės lūpoms blizgesio ir privers jas blizgėti kaip deimantai.

Blizgantis lūpų blizgis: rinkinyje taip pat yra blizgantis lūpų blizgis, kuris suteiks dar daugiau magijos ir spindesio mažosios princesės lūpoms. Tai puikus pasirinkimas ypatingoms progoms ir linksmybėms.

Nagų lakas: Kosmetikos krepšelyje taip pat yra nagų lakas, kuris leis mažajai princesei papuošti nagus gražiomis spalvomis.

Glitter plaukų gelis: Be to, rinkinyje yra blizgantis plaukų gelis, kuris leis mažajai princesei sukurti įspūdingas šukuosenas su blizgesiu ir magija. 

Šis kosmetikos rinkinys yra puikus būdas lavinti mažosios princesės vaizduotę ir kūrybiškumą.

Dėl įvairių kosmetikos gaminių mažoji princesė gali kurti skirtingus stilius ir išreikšti savo individualumą.

Parametrai: 

Kosmetinės dydis: 23 × 15 × 9 cm

Pakuotės dydys: 15 × 8.5 × 21.5 cm

Amžius nuo 5 metų

 

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink