Magnetinis konstruktorius, 46 detalės

Akcija -8%Išsiuntimas per 24 valandas

Prekės kodas: ML110138

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje Klaipėdoje

€2574 €2798 su PVM
Sutaupote - €224
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Prekės ženklas: MalPlay
Prekės duomenys
Amžius Nuo 3 metų
Medžiaga Plastikas
Pakuotės dydis 35,4 x 36,4 x 5,2 cm

46 spalvingų, magnetinių konstrukcinių kaladėlių rinkinys. Dėl paprastumo ir lengvumo bet kokiu būdu ir skirtingais kampais sujungti atskirus elementus, iš jų galite sukurti bet ką... riba yra tik jūsų vaizduotė.

Magnetinės kaladėlės yra mokomieji žaislai, padedantys perprasti geometrijos, matematikos, magnetinio lauko traukos principus, taip pat atomų konstravimo principus ir molekulinės sistemos sandarą, nes galima sukurti įvairių formų kietąsias medžiagas, jie yra naudinga priemonė įvairioms architektūrinėms formoms imituoti.
 
Magnetinės kaladėlės yra puiki lavinamoji pramoga – lavina vaiko kūrybiškumą, moko kantrybės ir susikaupimo. Derindami magnetinius blokus, statome trimačius objektus ir daiktus. Blokai pasižymi tuo, kad atskirus elementus lengva sujungti bet kokiu būdu ir skirtingais kampais.
 
Parametrai:
 
Pakuotės matmenys: 35,4x 26,4 x 5,2 cm
Elementų skaičius: 46 vnt
Amžius: 3+
Įskaitant:
16 x rutuliukų: skersmuo: 3,5 cm
8 x lenktos kaladėlės: apie 7,2 cm
18 x trumpesnės kaladėlės: 5,3 cm
4 x ilgesnės kaladėlės: 8,6 cm
Prekė turi CE ženklinimą, kuriuo gamintojas informuoja, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
 
Įspėjimas!
Jei žaislas turi smulkių detalių, netinka jaunesniems kaip 3 metų amžiaus vaikams. Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.
 
Įspėjimas!
Šis žaislas nėra maistas ar maisto produktas. Nevalgyti.
 
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink