Interaktyvus lavinamasis, muzikinis kilimėlis kūdikiams

Akcija -8%Išsiuntimas per 24 valandas

Prekės kodas: ML110852

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje Klaipėdoje

€1952 €2122 su PVM
Sutaupote - €170
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: MalPlay
Prekės duomenys
Amžius Nuo gimimo
Pakuotės dydis 43 x 28 x 9,5 cm
Dydis 77 x 60 x 38 cm

Naujas, spalvingas muzikinis edukacinis kilimėlis užtikrins saugias pramogas patiems mažiausiems.

Kilimėlyje yra interaktyvus pianinas, kurį galima nustatyti 3 skirtingais variantais, pritaikant jį prie vaiko padėties. 

Pirmaisiais gyvenimo mėnesiais vaikai pasaulį atranda pirmiausia per regėjimą ir lytėjimą. Lavinantis kilimėlis supažindins kūdikį su formomis ir spalvomis, o tai padės  lavinti jo motorinę koordinaciją ir erdvinius įgūdžius.

Intensyvių, kontrastingų spalvų naudojimas skatina mažojo tyrinėtojo regėjimo pojūtį, taip lavina jo vaizduotę ir gebėjimą susikaupti.

Fortepijonas gali būti naudojamas nepriklausomai nuo interaktyvaus kilimėlio. Tiesiog atsukite 2 plastikines jas laikančias rankenėles ir galėsite laisvai naudotis pianinu kur tik norite. Dėl komplekte esančių tvirtinimo detalių pianiną galima montuoti ant vaikiškos lovytės

Ant lavinamojo kilimėlio galvos apdangalo yra 5 spalvingi pakabukai, kurie paįvairins jūsų vaiko žaidimus ir puikiai veiks kaip barškučiai. Pakabukai užpildyti mažais kamuoliukais, kurie judindami žaislą skleidžia barškantį garsą, patraukiant vaiko dėmesį.

Visi elementai yra gerai apgalvoti ir prisideda prie fizinio ir psichinio jūsų vaiko vystymosi. Muzikos garsai ir ryškios šviesos prisideda prie kūdikio jutiminio suvokimo ir klausos vystymosi.

Parametrai:

Pakuotės matmenys: 43 x 28 x 9,5 cm

Kilimėlio matmenys: 77 x 60 x 38 cm

Galvos juostos aukštis: 38 cm

Fortepijono matmenys: 28,5 x 16 cm

Amžius: 0 metų +

Maitinimas: Piano 3 x AA (nepridedamas)

Prekė turi CE ženklinimą, kuriuo gamintojas informuoja, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
 
 
Įspėjimas!
Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti
 
Įspėjimas!
Šis žaislas nėra maistas ar maisto produktas. Nevalgyti.
Įspėjimas!
Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.
 
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink