Interaktyvus metalofonas, pianinas kūdikiams

Akcija -8%Išsiuntimas per 24 valandas

Prekės kodas: ML111072R

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje Klaipėdoje

€1412 €1535 su PVM
Sutaupote - €123
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Prekės ženklas: MalPlay
Prekės duomenys
Amžius Nuo 6 mėn
Pakuotės dydis 27 x 17 x 13 cm
Dydis 23 x 15,5 x 9 cm

Įvairiaspalvis metalofonas mūsų mažiausiems vaikams.

Žaislas susideda iš 8 skirtingų spalvų klavišų , kurių kiekvienas paspaudus pralinksmins vaiką skirtingu nuostabiu garsu iš asortimento. Rinkinyje yra lazdelė , su kuria mažasis muzikantas gali groti melodijas. Lazda gali būti paslėpta specialioje įduboje po lėkštėmis, taip ji turės savo nuolatinę vietą.

Metalofonas pagaminti iš labai lengvos ir 100% saugios medžiagos vaikams nuo 6 mėn

Šis produktas yra daugiafunkcis:

Pirma, jis gali būti naudojamas kaip tradicinis metalofonas su metaliniais klavišais, ant kurių jūsų kūdikis gali groti įvairias melodijas.

Tai daro didelę įtaką klausos, regos ir lytėjimo pojūčių vystymuisi, taip pat lavina kūdikio motorinę koordinaciją.

Paspaudus metaliniai klavišai skleidžia garsus, kurie yra itin malonūs ausiai ir nėra per stiprūs ar varginantys aplinką. Be to, rinkinyje yra muzikos natų, todėl jūsų mažylis gali išmokti groti konkrečias melodijas.

Dėl spalvingų fortepijoną primenančių mygtukų galime groti melodijas nenaudodami komplekte esančios lazdos

Parametrai:

Pakuotės matmenys: 27 x 17 x 13 cm

Gaminio matmenys: 23 x 15,5 x 9 cm

Lazdelės ilgis: 9,5 cm

Užrašų kortelės su muzika: 12 x 6,5 cm

Amžius:  nuo 6 mėnesių

Prekė turi CE ženklinimą, kuriuo gamintojas informuoja, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Įspėjimas!
Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti
 
Įspėjimas!
Šis žaislas nėra maistas ar maisto produktas. Nevalgyti.
Įspėjimas!
Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.
 
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink