Lavinamasis muzikinis stumdukas- staliukas 5in1 kūdikiams

Akcija -8%Išsiuntimas per 24 valandas

Prekės kodas: ML108399

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje Klaipėdoje

€3183 €3460 su PVM
Sutaupote - €277
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Prekės ženklas: MalPlay
Prekės duomenys
Amžius Nuo 12 mėn
Medžiaga Plastikas
Pakuotės dydis 46,0 x 14,0 x 35,5 cm
Efektai Garsas
Dydis Stūmiklio matmenys: 45,0–43,0 (reguliuojamas aukštis) x 41,0 (d) x 42 cm (plotis)

Mūsų pristatomas gaminys apjungia stūmiklio, lavinamojo stalo, skydelio, krepšinio kamuolio ir pianino funkciją. Stūmiką rekomenduojame visiems kūdikiams nuo 12 mėnesių amžiaus. Tai puikus pagalbininkas mokantis vaikščioti savarankiškai.

Vaikštynė buvo sukurta atsižvelgiant į mažiausius vaikus, o tai garantuoja saugią konstrukciją ir aukštą medžiagų, iš kurių ji buvo pagaminta, kokybę.

Pristatoma važiuojama transporto priemonė kartu su lavinamuoju skydeliu turi įtakos ne tik mokymuisi vaikščioti, bet ir palaiko kūdikio kalbinį, sensorinį ir motorinį vystymąsi, taip pat moko.

Mokomąją vaikštynę su interaktyviu garso skydeliu labai paprasta naudoti ir surinkti. Žaislas supakuotas į didelę, estetišką dėžutę, todėl tinka dovanai naujiems tėveliams.


Mokymosi vaikštynės rankena gali būti reguliuojama aukštyn ir žemyn, ji prisitaiko prie vaiko ūgio ir vartotojo judesių. Leiskite savo vaikui drąsiai žengti pirmąjį žingsnį.

Daugiafunkcinis skydelis gali būti nuimamas nuo vaikštynės, skydelyje yra dirželiai, leidžiantys pritvirtinti prie lovytės. Mažylis gali visapusiškai lavinti kūdikio rankų ir akių koordinaciją ir sužadinti jo smalsumą

RATŲ UŽRAKTAS

Jei norite, kad vaikas žaistų vietoje, galite užrakinti galinius ratus.

SAUGUMAS

Ratai su neslystančia silikonine perdanga, kurios dėka vaikštynė neslysta ant plytelių ar plokščių ir jų nebraižo.

Ant galinės sienelės montuojamas indas vandeniui ar smėliui, kurio dėka jis apsunkins stūmiklį ir padarys jį dar stabilesnį.

PARAMETRAI:

Pakuotės matmenys: 46,0 x 14,0 x 35,5 cm

Dramblio dydis: 19,5 x 11,5 x 3,0 cm

Stūmiklio matmenys: 45,0–43,0 (reguliuojamas aukštis) x 41,0 (d) x 42 cm (plotis)

Skydelio dydis: 34,0 x 25,0 cm

Stalo aukštis: 21,0 cm

Fortepijono maitinimo šaltinis: 3xAAA (nepridedamas)

 

Prekė turi CE ženklinimą, kuriuo gamintojas informuoja, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Būkite atsargūs su smulkiomis detalėmis, kurios gali atsiskirti ar būti nukąstos, nes vaikas gali užspringti arba įkvėpti! Visos žaislо pakavimo medžiagos ir detalės nėra žaislo dalys, todėl prieš paduodant žaislą vaikui, turi būti nuimtos. Naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Įspėjimas!
Baterijos skydelis turi būti apsaugotas dangteliu. Elementą gali pakeisti tik suaugęs asmuo. Elementą dėti pagal nurodytą poliškumą (+/-). Neskirtos pakartotinai įkrauti baterijos neturi būti įkraunamos. Pakartotinai įkraunamos baterijos (jei išsiima) turi būti įkraunamos tik suaugusiems prižiūrint. Pakartotinai įkraunamos baterijos prieš įkrovimą turi būti išimamos iš žaislo. Neturi būti maišomos įvairių tipų baterijos arba naujos ir naudotos baterijos. Patariama naudoti tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Išnaudotos baterijos turi būti išimamos iš žaislo. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Neišmeskite panaudotų baterijų į viešuosius sąvartynus. Laikykitės numatytos tvarkos.

 

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink