Muzikinė karuselė kūdikiams su projektoriumu

Akcija -8%Išsiuntimas per 24 valandas

Prekės kodas: ML108286

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje Klaipėdoje

€2114 €2298 su PVM
Sutaupote - €184
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: MalPlay
Prekės duomenys
Amžius Nuo gimimo
Medžiaga Plastikas
Pakuotės dydis 40,8x28x8,8 cm
Efektai Garsas, šviesa
Dydis 50 x 55 cm

Muzikinė mobili muzikinė karuselė lovelei su projektoriumi sukasi 360° ir turi net 10 melodijų.

Jei jūsų vaikas blogai miega ar nemėgsta gulėti lovelėje, mūsų mobilusis skirtas jam! Dėl gražių spalvų, besisukančių barškučių ir įvairių garsų jis labai ilgai domins Jūsų vaiką, o Jūs per šį laiką turėsite laiko ir sau.

Karuselė turi galvūgalį, kuris dėl reguliuojamo tvirtinimo lengvai pritvirtinamas prie lovelės Jis taip pat puikiai tinka kelioninėms lovoms, todėl galite drąsiai pasiimti su savimi atostogų metu.


Ant muzikinės dėžutės pakabiname platformą su barškučiais, kuri grodama melodijas sukasi aplink savo ašį 360 ° , o iš projektoriaus projektuojasi gražūs muilo burbulai su žvaigždėmis.

Melodijos ir judantys elementai papildomai patraukia Jūsų vaiko dėmesį. Besisukanti karuselė visą laiką lydima gražių melodijų.

Stebuklingas pakabukas su mėnulyje miegančiu meškiuku yra maitinamas baterijomis, kurių dėka paspaudus mygtuką ant meškos galvos pradeda šviesti mėnulis.

Visi barškučiai turi kamuoliukus, kuriuos purtant maloniai barška. Bitės formos barškutis turi guminius sparnus, kurių dėka atjungus nuo mobiliojo galima naudoti kaip kramtuką.

Visi barškučiai yra nuimami, su jais vaikas gali žaisti savarankiškai, laikydamas rankoje. Žaislas supakuotas į gražią spalvingą dėžutę su rankena, puikiai tinka dovanai.

Parametrai:

Pakuotės matmenys: 40,8x28x8,8 cm

Karuselės matmenys: 50 x 55 cm

Maitinimas: 3 x AA (nepridedama) ir 2 x AAA (neįtraukta)

Muzikinė mobili muzikinė dėžutė lovytei su projektoriumi sukasi 360° ir turi net 10 melodijų.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink